Η Εταιρεία

Μετά από πολυετή ενασχόληση στην κατασκευή στέγης καθώς μετρούν τρίτη γενιά κατασκευαστών τα αδέρφια Γιάννης και Πέτρος Σαββίδης με την συμμετοχή του Τουρλιαρίδη Γεωργίου ίδρυσαν την “Στεγοτεχνική” το 2000 με σκοπό την εμπορία υλικών , την μελέτη και την κατασκευή της στέγης. Η παρουσία τους στο χώρο, τους εδραίωσε χάρη στην ποιότητα υλικών (απαίτηση από τους προμηθευτές της) και στις άριστες συνεργασίες της στο τομέα παροχής υπηρεσιών.

Η ΣΤΕΓΟΤΕΧΝΙΚΗ βρίσκεται στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Σερρών σε έκταση 13 στρεμμάτων. Η εταιρεία διαθέτει πολυάριθμο εξειδικευμένο προσωπικό για την κατασκευή στέγης, ειδικά γερανοφόρα οχήματα για την μεταφορά των προϊόντων της, καθώς και εργαστήριο για την κατεργασία του ξύλου(βαφή, σχέδιο). Επίσης στο χώρο της η εταιρεία διαθέτει πρότυπο κέντρο κεραμιδιού ειδικά εξαρτήματα στέγης και ξυλεία σε προσιτές τιμές.
 
H ΣΤΕΓΟΤΕΧΝΙΚΗ, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της στέγης στη Β. Ελλάδα, έχει να επιδείξει πλέον έναν εξαιρετικό εκθεσιακό χώρο σε ένα από τα καλύτερα εμπορικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Στην οδό Λαγκαδά 257, δημιούργησε ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπου οι πελάτες της θα έχουν μια εξαιρετική εικόνα των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας.